SÅDAN HJÆLPER VI DIG

Vold og kontrol i nære relationer har mange udtryk, derfor er det en god idé at spørge fagfolk til råds.

‘Sig det til nogen’ er varetaget af krisecentre seks steder i landet. De trækker på deres mangeårige erfaring og faglige viden om vold. Selve rådgivningen foregår dog uden for krisecentrene. Dermed kan din hverdag kan fortsætte, som den plejer, mens du deltager i forløbet.

‘Sig det til nogen’ har flere rådgivere tilknyttet: Både i Storkøbenhavn, Randers, Ringsted, Kolding og Holstebro. Rådgiverne har en socialfaglig, psykologfaglig eller juridisk uddannelse og erfaring med at rådgive og støtte kvinder og pårørende til kvinder, der har været udsat for psykisk, fysisk vold eller andre former for vold. Rådgivningen er fortrolig.

HVORDAN STARTER DU?

Hvis du tror, at et rådgivningsforløb hos ‘Sig det til nogen’ er noget for dig, kan du ringe eller skrive en mail til os. Kontakt os i København, Randers, Ringsted, Kolding eller Holstebro, alt efter hvad der ligger tættest på dig. Du vil blive tilbudt en visitationssamtale, som vi skal bruge til at vurdere, om rådgivningstilbuddet er det rette for dig. Hvis ikke, vil vi forsøge at anbefale et mere relevant tilbud. 

Hvis vi ikke tager telefonen, så send gerne en e-mail eller indtal en besked med dit telefonnummer, træffetider og navn. Du kan finde kontaktinfo til det rådgivningssted, der er tættest på dig, i boksen til højre. Vores rådgivere vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Har du behov for individuel rådgivning?

INDIVIDUEL RÅDGIVNING

Når du er blevet tilbudt et forløb i ‘Sig det til nogen’, vil du blive kontaktet af en af vores rådgivere. Sammen aftaler I en dato for opstart af et forløb.

ER DU PÅRØRENDE?

‘Sig det til nogen’ er også et gratis rådgivningstilbud til pårørende til kvinder, der har været udsat for vold i nære relationer. 

ER DU FAGPERSON?

Er du i dit arbejde i kontakt med voldsudsatte kvinder og børn, får du her en række gode råd til at støtte, rådgive og henvise til den rette hjælp.