PERSONLIGE HISTORIER

Er der andre som mig? At leve i vold kan være forbundet med stor skam, skyld og ensomhed. Men du er ikke alene. Hvert år udsættes 118.000 kvinder for partnervold af deres nuværende eller tidligere partner. 

Her kan du læse et udpluk af beretninger fra en række modige kvinder, som har levet og brudt med vold. Ofte kan det have en positiv effekt at fortælle sin historie og ligeledes kan det være en stor hjælp for kvinder, der fortsat lever i vold, at læse om og spejle sig i andres fortællinger.  

MATILDE

Matilde blev en skygge af sig selv. Men efter en nat, hvor han tog kvælertag på hende, forlod hun ham og søgte hjælp hos ’Sig det til nogen’.

FREJA

“Jeg vidste ikke, at man kunne få den slags rådgivning uden at bo på krisecenter. Og jeg var overbevist om, at mit tilfælde ikke var slemt nok.”

PERNILLE

“Jeg ville ønske, at nogen havde henvist mig til Danners krisecenter. Jeg kunne ikke finde ud af at cutte forbindelsen til min eks.”

MARIE

“Inderst inde vidste jeg jo godt, at den var helt gal med det forhold, jeg levede i. Og både veninder, kollegaer og endda mine forældre påpegede det.” 

SANNE GOTTLIEB

“Jeg ville ønske jeg var gået efter den første lussing”. Med et rådgivningstilbud som ‘Sig det til nogen’, havde Sanne haft en langt større chance for at gå tidligere.